لكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 5 دقائق
المقادير: صدور فراخ حسب الرغبة
للتتبيلة فلفل أخضر وطماطم وليمون وبصل
ملح وفلفل وبهارات فراخ قليل من الجنزبيل وجوزة الطيب والقرفة
علبة زبادى
زيت أو سمن
التحضير: هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!!
هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه
على ضمانتى ...............
أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ...
وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه
عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...
نجهز التدبيلة الجديدة
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)
نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
حتى لا تحترق من الداخل
وبعدين تحمريها في الزيت
والف هنا يارب
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 5 دقائق
المقادير: صدور فراخ حسب الرغبة
للتتبيلة فلفل أخضر وطماطم وليمون وبصل
ملح وفلفل وبهارات فراخ قليل من الجنزبيل وجوزة الطيب والقرفة
علبة زبادى
زيت أو سمن
التحضير: هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!!
هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه
على ضمانتى ...............
أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ...
وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه
عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...
نجهز التدبيلة الجديدة
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)
نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
حتى لا تحترق من الداخل
وبعدين تحمريها في الزيت
والف هنا يارب
عدل سابقا من قبل khookheeta في الجمعة يونيو 26, 2009 8:41 pm عدل 1 مرات